SI | EN | ES

Zunanje izvajanje IT storitev


Z zunanjim izvajanju IT  storitev podjetja na eni strani hitro in učinkovito privarčujejo pri stroških, na drugi strani pa so vedno v stiku z zadnjimi dosežki tehnologije. Podjetja, ki izvajamo IT storitve na različnih trgih moramo zaradi svojega obstoja in nenehnega pritiska konkurence vedno iskati najboljše rešitve za svoje stranke.

Svetovanje


Ena izmed poglavitnih dejavnosti podjetja je tudi svetovanje na področju informatike. Pomagamo in svetujemo vam pri izbiri ter ocenjevanju informacijskih sistemov. Pomembno je, da se zavedate, da različnim podjetjem ustrezajo različni informacijski sistemi in različne tehnologije dostopa do podatkov.

Lahko pa nam zaupate le hiter pregled obstoječega stanja ali pa celotno revizijo IT-ja.Načrtovanje


Naši strokovnjaki se bodo posvetili vašim željam in zahtevam ter skupaj z vami načrtovali in zasnovali najboljše možne rešitve glede izvajanja in vzdrževanja IT storitev.Vzdrževanje


Naj vaša IT oprema deluje brezhibno.

Vsak sistem ima svojo zgodbo in zahteve, zato naše storitve prilagodimo potrebam in željam naših strank. Potrebno je razumeti, da vsaka računalniška oprema (SW in HW) potrebuje načrtno vzdrževanje, ki omogoča nemoteno delovanje celotnega sistema.

Nudimo preventivno vzdrževanje IT opreme z namenom, da se boste izognili nepričakovanim stroškom. Ponujamo različne oblike sodelovanja.Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?